Cautare

3971 de rezultate pentru "gina dan" (3.54 secunde)
PDL incearca sa-si revina dupa ce a fost depasit in sondaje de partidul lui Dan Diaconescu. Solutia de avarie pentru Bucuresti Cu ochii pe sondajele care ii plaseaza sub Partidul Poporului al lui Dan Diaconescu, democrat-liberalii planuiesc o miscare rapida care sa-i readuca in carti.
Pesurse.ro :Dan Sova:
Uppdate Senatorul Dan Sova a atras atentia cu putina vreme in urma - mai precis in 28 iunie 2012 - ca Stefan Deaconu are, in lucrarile sale, o alta parere cu privire la solutionarea conflictelor dintre presedinte si premier.
Dan Pavel: "Romanii il vor suspenda pe Basescu!" Romanii vor iesi in numar mare la urne, vor valida referendumul la limita, si il vor suspenda pe presedintele Traian Basescu, afirma analistul politic Dan Pavel, pentru Inpolitics.
Dan Sova: Traian Basescu este un presedinte las Senatorul Dan Sova susține ca, prin declarațiile facute la Hotnews, Traian Basescu ii indeamna direct pe romani sa nu mearga la vot.
Dan Diaconescu, marele pierzator al referendumului Politologul Bogdan Teodorescu apreciaza, intr-un interviu acordat DeCeNews, ca nu este posibila o coabitare intre USL si Traian Basescu, iar acesta va porni un razboi de uzura cu tandemul Antonescu-Ponta.
Ministrul pentru Relatia cu Parlamentul, Dan Sova, s-a hotarat sa reinnoiasca mandatul de senator in acelasi colegiu electoral din judetul Olt pe care il reprezinta si in acest moment in Senatul Romaniei, desi initial se luase in calcul depunerea candidaturii sale intr-un colegiu din judetul Calarasi, acolo unde pesedistul este presedinte interimar al organizatiei judetene a social-democratilor.
Alexandru, Vasile Gherasim, Gabriel Biris (Forta Civica), Alex Stefanescu (PNTCD), Sandra Pralong (PNTCD), Gheorghe Udriste, Mircea Raicu, Cristina Traila, Dan Cristian Popescu (Forta Civica).Theodor Paleologu, candidat intr-un colegiu de deputat din sectorul 2, le-a spus ziaristilor ca nu are emotii, ca este "stoic" si ca a aflat de dimineata ca il va avea drept contracandidat, de la USL, pe "domnul Budurescu".
DD, numai 12% Dan Diaconescu nu are sorti de izbanda in confruntarea electorala cu Victor Ponta in colegiul Targu Jiu.
O solutie pentru reducerea cheltuielilor suplimentare Dan Diaconescu a intrat deja in campania electorala pentru prezidentiale. ... "PPDD fara indemnizatii" Dan Diaconescu a declarat de vreo 100 ori in campania electorala ca va propune ca parlamentarii sa nu mai fie platiti.
De la Dan Turturica la Andreea Pora, jurnalistii resping incercarea sefului statului de a o propulsa pe Elena Udrea la timona PDL. ... Dan Turturica scrie intr-un editorial pentru Romania Libera ca Traian Basescu arata prin alegerea sa ca nu doreste ca PDL-ul sa se curete de corupti.
Dan Pavel:
Man a precizat ca mesajul vine din partea liderului fondator, Dan Diaconescu. In replica, Ponta a spus ca vrea sa-i transmita si el un mesaj lui Dan Diaconescu. ... Dan Diaconescu.
Niculae Banicioiu, Eugen Bejinariu, Gheorghe Bunea Stancu, Ion Calinoiu, Ion Calea, Titus Corlatean, Adrian Duicu, Dan Nica, Constantin Nita, Ion Prioteasa, Cristian Rizea, Dan Sova, Marian Vanghelie.
Iohannis in biroul lui Iliescu, Dan Mihalache in cel al lui Basescu Basistii sunt in spume! ... Deja este 'casus belli' includerea lui Dan Mihalache in echipa de consilieri prezidentiali.
Dan Mihalache este un politician tanar de marca. ... Pe vremea cand era presedintele PSD, Ion Iliescu il recomanda pe Dan Mihalache ca fiind materia cenusie a partidului. ... - Ca sef al cancelariei presedintelui Iohannis, Dan Mihalache este preocupat de organizarea si modernizarea administratiei prezidentiale.
Gabriela Firea a obtinut 43,56% din voturi, fiind urmata de Nicusor Dan (USB) cu 29,05% si de Catalin Predoiu (PNL) cu 10,74%.
Dupa ce s-a aruncat intr-o verificare la sange a tuturor contractelor incheiate de societatile din sistem sub domnia lui Dan Ioan Popescu, Codrut Seres a declarat ieri, intr-o conferinta de presa, ca este foarte preocupat sa aduca o “structura si o gandire moderna“ in tot ministerul.
Directorul muzeului, Dan Basarab Nanu, se arata ingrijorat de eternele aminari ale lucrarilor, dar si de posibilitatea ca patrimoniul artistic sa ajunga in strada.
Presedintele fondator al PC, Dan Voiculescu, a declarat in legatura cu bilantul de sase luni de guvernare ca cele "trei greseli majore pentru care Guvernul Boc a esuat in lupta cu criza economica sunt:
google-analytics.com